Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 oktober 07.47

23 oktober 07.30, Sammanfattning kväll och natt, Örebro län

Sammanfattning av sen kväll och natt i länet.

Kumla: En polisbil som parkerats vid Köpmangatan i Kumla har utsatts för skadegörelse. Två stenar har kastats mot bilen som orsakat skador på höger framdörr. Polismännen var på ett tjänsteärende vid adressen och var inte i närheten av bilen.

Ljusnarsberg: En bil kontrolleras i Ljusnarsberg efter uppgifter om en påverkad förare. Bilen stoppas och mannen som kör bilen är kraftigt påverkad och misstänkt för rattfylleri. Han omhändertas även för fylleri.

Örebro: En bil brinner i området Vivalla. Bilen är helt utbrunnen när polis anländer. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

Örebro: En man på cykel kontrolleras i centrala Örebro. Mannen har ett mätinstrument med sig som misstänks vara stulen och grips misstänkt för stöld.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen