Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 oktober 04.32, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Tisdag natt

En förhållandevis lugn natt i polisområde Jönköping.

Noterbart:

22:07 Kortebovägen i Bankeryd. Trafikolycka singel. Bil som har voltat av vägen och ligger ute på en åker. Föraren, en man född 00 avförd med ambulans. Föraren är misstänkt för vårdslöshet i trafik och drograttfylleri.

22:22 LV 128 Sandsjöfors, Nässjö. Trafikolycka mellan personbil och älg. Föraren har fått en lättare skärskada i ansiktet. Älgen död på platsen.

00:18 En patrull stoppar en personbil för ett fordons och förarkontroll. Föraren blir våldsam mot patrullen och får beläggas med handfängsel. Mannen som är född 59 grips på platsen misstänkt för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd samt drograttfylleri.

00:44 Åkroken koloniområde Värnamo. Bilbrand. En övertänd bil utan registreringsskyltar. Patrull kommer att åka till platsen under förmiddagen när bilen har svalnat för att identifiera fordonet och eventuellt upprätta en anmälan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen