Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 oktober 05.52, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Enligt vakthavande bedöms natten ur polisiär mening som mycket lugn.

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

00.35 Kungälv, trafikolycka
På E6 i södergående vid Rödbomotet har en personbil sladdat av vägen. De båda som åkte i bilen körda i ambulans till sjukhuset i Kungälv. Enligt uppgift endast lindrigare skador. Ingen brottsmisstanke.

00.39 Borås, skadegörelse
Räddningstjänst och polis kallades till Söderkullagatan på Trandared där en parkerad bil brinner. Anmälan om skadegörelse genom brand.

01.52 Uddevalla, inbrott
Polis kallas till en villa på Menuettvägen där en boende vaknat av att tjuvar var inne i villan. När tjuvarna förstod att de var upptäckta smet de från platsen. Polis på plats och sökt i området men ingen gripen. En altandörr var uppbruten och villan genomsökt. Direkt konstaterades att en plånbok och en mobiltelefon var stulna. Anmälan om grov stöld.

04.54 Göteborg, trafikolycka
På E6 vid Bäckebol i norrgående har en lastbil med släp kört av vägen. Enligt uppgift har föraren väjt för en älg och då kört av vägen. Inga personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen