Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 oktober 05.54, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet.

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

21.00 Falkenberg, brand
Räddningstjänst och polis larmas till E6 vid Morup där en bil brinner. Bilen står i norrgående och brinner. Räddningstjänsten släcker branden. Någon förare till bilen finns inte kvar på platsen. Anmälan om bilbrand.

22.24 Varberg, grovt olaga hot m.m.
I området kring Håstens torg riktar en man ett vapen mot flera olika personer. Även tillkallad polis får vapnet riktat mot sig och mannen uppträder hotfullt. Mannen grips på plats efter att ha sprayats med pepparspray. Vapnet visar sig vara en Soft airgun. Mannen gör sig även skyldig till våldsamt motstånd i samband med gripandet. Den gripne mannen är i 45-årsåldern och han misstänks för grovt olaga hot, hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd, brott mot knivlagen och narkotikabrott.

05.27 Halmstad, inbrott
Polis kallas till ett företag på Montörgatan där inbrott upptäckts. En glasruta är krossad och en laptop är stulen. Ingen misstänkt. Anmälan om inbrottstöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen