Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 oktober 07.11, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

23:11 Trafikbrott, Örnsköldsvik
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Själevad. Bilen är avställd och har körförbud. Patrullen utfärdar en ordningsbot och avskyltar bilen (tar registreringsskyltarna på grund av obetald fordonsskatt).

00:08 Narkotikabrott, Sundsvall
En patrull kontrollerar några personer utanför Sundsvall. En kvinna visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Hon misstänks för ringa narkotikabrott.

00:43 Narkotikabrott, Sollefteå
Polis beordras till Sollefteå där en man vägrar att lämna en adress. När polis kommer till platsen har han däremot lämnat. Patrullen söker i området och påträffar mannen som omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

04:17 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en adress norr om Sundsvall där en man uppger att han blivit misshandlad. Han uppger även att han blivit av med en dator. Mannen förs med ambulans till sjukhus. Polis håller förhör med mannen och med vittnen. En anmälan om misshandel, samt stöld upprättas.

06:01 Viltolycka, Timrå
En bilist har krockat med ett rådjur på E4:an i Timrå. Djuret dog i olyckan och en eftersöksjägare har tagit hand om det.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen