Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 oktober 14.43, Kontroll person/fordon, Klippan

Kontroll av person, man gripen misstänkt för förberedelse till rån, Solslätt.

Polis skickas till Solslätt för kontroll, efter samtal om en yngre man med ett vapenliknande föremål. Enligt uppringaren ska mannen, som befunnit sig utomhus, även haft en luva uppfälld. Polispatruller skickas till platsen, och sök i terrängen påbörjas. Ingen person anträffas på den utpekade platsen där mannen uppehållit sig, men polis spårar med hund. Flera personer i området uppger att de har observerat mannen, och polishunden anträffar honom snart därefter, och han säkras. Mannen har vid anträffandet en rånarluva och ett vapenliknande föremål på sig, och han grips. Vid kontroll konstateras det vapenliknande föremålet inte vara ett riktigt vapen. Mannen, som är 18 år, är nu gripen misstänkt för förberedelse till rån.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen