Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 oktober 07.00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:32 Stöld/inbrott, Kalix
Polis beordras till Kalix centrum där det varit inbrott i en lägenhet. Inbrottet ska ha skett under eftermiddagen eller kvällen och ett smycke saknas. Polis har varit på plats för en brottsplatsundersökning och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

23:38 Trafikbrott, Luleå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Hertsön. Föraren, en man, saknar körkort. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om grov olovlig körning.

00:08 Fylleri, Kiruna
Polis beordras till en adress i centrala Kiruna efter samtal om bråk. En man omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

05:00 Trafikolycka, Jokkmokk
En lastbil har åkt av vägen på E45 mellan Moskosel och Kåbdalis. Det ska vara halt på platsen. Föraren förd till hälsocentral. För uppgifter om skador, kontakta sjukvården. Lastbilen ska inte stå trafikfarligt till.

05:50 Viltolycka, Boden
En bilist har krockat med en älgkalv i närheten av Åskogen. Inga personskador, men kalven ska ha blivit liggande i diket. Eftersöksjägare kontaktad för att ta hand om djuret.

06:17 Viltolycka, Kalix
En förare av en lätt lastbil med släp har krockat med en älg på länsväg 709 i närheten av Risögrund. Inga personskador och oklart om älgen skadades. Eftersöksjägare kontaktad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen