Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 oktober 07.52, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:16 Misshandel, Ånge
Polis beordras till Ånge där en kvinna uppger att hon blivit misshandlad av en man. Mannen och kvinnan har en relation. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel. Kvinnan ska inte ha behövt uppsöka vård.

23:58 Olaga hot/rattfylleri, Sundsvall
Polis beordras till en adress utanför Matfors där en man varit inne i en trädgård, där han bland annat kastat blomkrukor och vält omkull utemöbler. Mannen lämnar platsen i en bil. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om olaga hot. Vid 00:45-tiden påträffas mannens bil i Sundsbruk. Mannen medtas för provtagning, misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk. Patrullen håller förhör med mannen, som är i 50-årsåldern, och omhändertar körkort och bilnycklar.

03:07 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Örnsköldsvik
Polis beordras till Mellansel där det varit inbrott i en bil. En ruta på bilen har krossats och någon har varit inne i bilen. Patrullen tar kontakt med ägaren och upprättare en anmälan om skadegörelse och stöld. Vid 04:30-tiden får polisen samtal om att någon befinner sig på den aktuella adressen. Patrullen tar kontakt med ägaren som meddelar att bilen nu är stulen. Patrullen söker efter bilen, men utan resultat. En anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.

06:18 Viltolycka, Timrå
En bilist har krockat med en älg på E4:an i höjd med Midlanda. Inga personskador, men älgen skadades. En jägare på plats avlivar djuret. Trafiken var påverkad i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen