Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 oktober 17:38

25 oktober 16.44, Misshandel, Mjölby

Misshandel på E4 efter irritation mellan två förare.

15:35 Polisen kontaktades av en bilist som färdades söderut på E4. Han berättade att han ska ha blivit misshandlad och hotad av en annan bilist. Båda ska, efter irritation på trafikbeteenden, stannat sina bilar i vägrenen på E4 i höjd med Mjölby. Där ska anmälaren ha blivit slagen i ansiktet och hotad till livet. Den utpekade gärningspersonen kastade sedan något på anmälarens bil och körde sedan iväg och inringaren följde efter och kontaktade polisen. Strax norr om Ödeshög blev inringaren frånåkt av den andra bilen.

16:10 Polisen har pratat med den misshandlade mannen, som inte har skadats allvarligt, och söker efter aktuell person och bil. Polisen har fått uppgifter på bilens registreringsnummer, som ska vara en svartfärgad taxibil.

16:14 En polispatrull i Jönköping fick syn på den aktuella bilen på E4 och den stoppades. Förhör hölls med mannen och han misstänks för misshandel, olaga hot och skadegörelse.

16:40 Efter förhör fick mannen, som är i 40-årsåldern, köra vidare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen