Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 oktober 07.12, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

23:58 Viltolycka, Storuman
En lastbilsförare har kört på två rådjur i Gunnarn. Inga personskador, men båda rådjuren dog i olyckan. Eftersöksjägare kontaktad för att ta hand om djuren.

00:35 Trafikbrott, Umeå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på universitetsområdet. Bilen har körförbud och patrullen utfärdar en ordningsbot.

02:02 Motorfordon stöld, Robertsfors
Polis beordras till Grimsmark efter samtal om en stulen bil. Anmälaren följer efter bilen och hittar den ståendes i diket norr om Grimsmark. Ingen person finns då på plats. Polispatrull, samt hundpatrull söker efter personerna som färdades i bilen. Vid 04:45-tiden påträffas tre personer i Ånäset som stämmer in på signalementet. Det rör sig om minderåriga pojkar. De misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel och stöld. Föraren av fordonet misstänks även för olovlig körning.

02:19 Rattfylleri, Umeå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i höjd med I20-området. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning, då han saknar körkort. Bilnycklarna omhändertagna.

07:14 Viltolycka, Vännäs
En bilist har krockat med en älg på väg 624 mellan Gullsjön och Bergbäck. Inga personskador, men älgen tros ha skadats. Eftersöksjägare kontaktad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen