Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 oktober 07.44, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:27 Viltolycka, Gällivare
En påkörd ren påträffas på E10 i höjd med Skröven. Renen är skadad och samebyn kontaktas. Då olyckan inte är anmäld till polisen upprättas en anmälan om trafikolycka smitning.

22:43 Trafikbrott, Luleå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Hertsön. Föraren, en man, misstänks för grov olovlig körning.

00:14 Trafikbrott, Piteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på E4:an i höjd med Öjebyn. Föraren, en man, saknar körkort och misstänks för grov olovlig körning.

00:28 Viltolycka, Kiruna
En bilist har kört på två rådjur på länsväg 875 i Kauppinen. Inga personskador, men rådjuret dog i olyckan. Eftersöksjägare kontaktad för att ta rätt på djuren.

00:53 Misshandel, Kiruna
Polis beordras till en adress i Kiruna där en man uppger att han blivit misshandlad. Mannen förs med ambulans till sjukhus. Patrullen håller förhör med mannen och upprättar en anmälan om misshandel, samt ringa narkotikabrott.

01:12 Trafikbrott, Luleå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Notviken. Bilen är avställd och har körförbud. Patrullen utfärdar en ordningsbot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen