Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 oktober 15:09

26 oktober 10.17, Räddningsinsats, Mariestad

Person som fallit i vattnet i Tidavad

Enligt initiala uppgifter är det en person som vid kraftverket i Tidavad fallit i vattnet. Räddningstjänst, ambulans och polis på väg till platsen.

Uppdatering kl 10.34
Räddningspersonal har fått upp personen på land. Okänt skadeläge men ambulanshelikopter är larmad till platsen.

Uppdatering kl 12.55
Olyckan bedöms initialt som en arbetsplatsolycka då personen som hamnade i vattnet höll på med någon form av arbete på platsen. Personen körd i ambulans till sjukhus. Några uppgifter om den drabbades skadeläge kan inte lämnas innan polisen vidtagit ytterligare utredningsåtgärder. När detta gjorts kommer händelsen att uppdateras.

Uppdatering kl 14.25
Livräddande åtgärder sattes in av sjukvårdspersonal på olycksplatsen men mannens liv gick inte att rädda. Han konstaterades avliden på platsen. Den avlidne mannen var 74 år och hemmahörande i Skaraborg. Anhörig är underrättad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen