Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 oktober 09.03, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22.23
Sundsvall, Stenstan: En man misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Anmälan upprättad efter kroppsbesiktning (provtagning).

23.45
Timrå: Anmälan om ofredande alternativt sexuellt ofredande på en buss. Oklart vad som hänt.

23.47
Härnösand: Anmälan om misshandel efter någon form av tumult i en lägenhet tidigare under kvällen. När polis kommer till platsen så är allt lugnt. Patrullen samtalar med målsägande och tar upp en anmälan.

23.58
Härnösand, Gådeåstaden: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilförare. Han misstänks efter kroppsbesiktning (provtagning) för drograttfylleri samt även grov olovlig körning.

00.08
Sundsvall, Stenstan: En man omhändertagen för fylleri och förd till polisstationen för tillnyktring.

00.40
Sundsvall, Stenstan: Polis medför två män från en krog för kroppsbesiktning (provtagning) efter misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk. Anmälan upprättad efter provtagningen. Den ena mannen omhändertogs även för tillnyktring.

01.02
Timrå, Timrådalen: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilförare. Han misstänks efter kroppsbesiktning (provtagning) för drograttfylleri.

01.25
Örnskölsvik, Själevad: En kille i övre tonåren omhändertagen för fylleri och hemskjutsad till föräldrarna.

01.49
Kramfors, Hornön-Nora: En kvinna omhändertagen för fylleri och förd till polisstationen för tillnyktring.

01.53
Sundsvall, Stenstan: Misshandel vid krog. Patrull har varit på plats för anmälningsupptagning. Målsägande fick sedan skjuts av patrullen till sjukhuset.

02.20
Sundsvall, Stenstan: En man misstänkt för narkotikainnehav samt narkotikabrott eget bruk. Anmälan upprättad efter kroppsbesiktning (provtagning).

02.27
Sundsvall, Sundsvallsbron: En man omhändertagen för fylleri och förd till polisstationen för tillnyktring.

02.50
Sollefteå: Polis kallas till en adress med anledning av att en kvinna ska ha blivit slagen av en man. Patrullen upprättar efter förhör en anmälan om ofredande. Båda de inblandande personerna ska ha varit alkoholpåverkade.

03.14
Sundsvall, Stenstan: En kvinna omhändertagen för fylleri och förd till polisstationen för tillnyktring.

06.32
Sundsvall, Stenstan: Ambulanspersonal kontaktar polisens ledningscentral efter att de hämtat en man i närheten av Ågatan och han uppgett för dem att han blivit rånad. Polis kallas dit för att säkra brottsplatsen och utföra en brottsplatsundersökning. Målsägande är berusad och kan inte själv riktigt minnas vad som hänt. Mannens mobiltelefon är borta, men han har plånboken kvar. En anmälan om personrån har upprättats. Ärendet kommer att överlämnas till jourförundersökningsledare för beslut om fortsatta utredningsåtgärder. Mediefrågor kring eventuellt skadeläge hänvisas till sjukvården.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen