Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 oktober 13.00, Inbrott, Åre

Åre, två män gripna misstänkta för inbrott.

Polisen grep vid 06.00 i morse två män i 30-årsåldern, båda utländska medborgare, som misstänks för flertalet villainbrott i Jämtlands län. Männen stoppades i en bil och i den fann patrullerna märkeskläder som misstänks vara stulna.

Männen fördes till polisstationen i Östersund där de kroppsvisiterades. I samband med detta så hittades kontanter och smycken. Polisen kunde spåra en ägare genom ett personnummer som fanns ingraverat i en ring. Han var dock inte hemma när polisen först fick kontakt med honom. Han begav sig hem och upptäckte mycket riktigt att det varit inbrott i hans villa. Polis har varit på plats för en brottsplatsundersökning och kunnat säkra vissa spår som knyter de gripna männen till platsen.

Brottsplatsundersökningar ska genomföras på ytterligare två brottsplatser i dag, men männen misstänks kunna ligga bakom flertalet anmälda inbrott i länet.

Bilen är tagen i beslag för teknisk undersökning.

Männen har nu anhållits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen