Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 oktober 08:22

27 oktober 14.20, Försvunnen person, Lekeberg

Samtal från ett demensboende på Bangatan i Fjugesta där en man försvann vid 10:30-tiden.

Det är en man, Rune Nilsson, född 1942 som lämnat boendet, för dagen utan den gps-sändare han brukar bära. Han är ca 175 cm lång, är gråhårig, har lite krökt rygg och går med rullator. Han var vid försvinnandet iklädd blå/röd randig tröja och grå byxor. Han är intresserad av bussar, och det händer att han lätt blir aggressiv.

Den som har upplysningar om den försvunne mannen ombedes ringa 114 14 och be att få bli kopplat till Regionledningscentralen i Örebro. Råder det en akut situation ringer man 112.

Uppdatering 20:39.                                                                                                                                                Mannen anträffad vid god vigör, och återförs till sitt boende.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen