Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 oktober 09.43, Brand, Göteborg

Brand i lägenhet i Bagaregården. Polis bistår räddningstjänsten på plats.

Enligt SOS så brinner det i en lägenhet på Uddevallagatan, fastigheten har fyra våningar. Polisen kallas till platsen för att bistå räddningstjänsten/räddningsledaren. För närvarande inga uppgifter om personskador.

Polis på plats rapporterar att det handlar om en brand i källaren. Ännu inget beslut om evakuering av fastigheten. Vissa närliggnde vägar kommer att stängas av så att räddningstjänsten kan arbeta på platsen.

Branden har troligen startat i ett elskåp i fastigheten, detta är dock inte fastslaget. Boende i fastigheten har fått lämna/utrymma, de befinner sig för närvarande i en närliggnade fastighet. Fortfarande inga uppgifter om några personskador.   

Kl 13.15 Samlar räddningstjänsten och polis de boende. Det finns inga tecken som tyder på att något brott är begånget. Den troliga anledningen till branden är ett elfel.  

Frågor i övrigt hänvisas till räddningstjänsten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen