Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 oktober 08.28

29 oktober 04.08, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

01:58 Narkotikabrott, skadegörelse Ersboda Umeå

Allmänheten ringde in till polisen gällande en man i halloweenkostym som ryckte i dörrar och störde ordningen på Ersboda i Umeå. Då patrullen kom på plats påträffades mannen och han misstänktes för narkotikabrott eget bruk och innehav. Mannen som är i 35 års åldern togs med till polisstationen för provtagning. Mannen var så pass påverkad att han lades in för tillnyktring. Patrullen tog den misstänkta narkotikan i beslag och skrev anmälan gällande skadegörelse och narkotikabrott.

Uppdatering av Peder Jonsson

02:50 Rådjursolycka på väg 92 vid Ullsjöberg. Inga personskador. Rådjuret avlidet, eftersöksjägare utkallad.

06:21 Viltolycka vid korsningen E4/väg 518 Hörnefors, Umeå. Inga personskador. Djuret avvek, eftersöksjägare utkallad. Oklart vilket djur det handlar om.

Uppdatering 08:24

Ang. nattens narkotikabrott och skadegörelse så är en anmälan om narkotikabrott eget bruk och innehav upprättad. Någon skadegörelse ska ej ha förekommit och ingen anmälan är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen