Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 oktober 05.59, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Vakthavande rapporterar en lugn kväll/natt i länet.

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Ulla Brehm.

19.33 Falkenberg, rånförsök
En maskerad man med en batong kommer in på stationsgrillen i centrum och ropar något åt personalen. Han slår dessutom i väggen med batongen. Utan att få med sig något från grillen försvinner mannen från platsen. Polis söker i området efter mannen men han hittas inte. Anmälan om försök till rån mot gatukök.

19.39 Halmstad, skadegörelse
Räddningstjänst och polis larmas till Vallåsskolan där en moped brinner. Mopeden stod intill en vägg vid skolbyggnaden. Räddningstjänsten släckt branden. Anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt finns.

20.56 Kungsbacka, narkotikabrott
I centrala Kungsbacka kontrollerar polisen en man i 20-årsåldern som misstänks vara narkotikapåverkad. Han får följa med för provtagning misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen