Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 oktober 05.59, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon. Vakthavande på ledningscentralen rapporterar en lugn polisiär natt.

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Ulla Brehm.

23.42 Götene, brand
Räddningstjänst och polis larmades till en brand i en lägenhet vid Kinnekulle. Mannen och kvinnan som bodde i lägenheten körda i ambulans till sjukhus för kontroll av eventuella rökskador. Ingen misstanke om brott.

01.35 Tanum. Rattfylleri
På Bergsvägen i Tanumshede stoppade polispatrull en bil för kontroll. Både föraren och passageraren som åkte i bilen misstänks vara narkotikapåverkade. Föraren rapporteras för drograttfylleri och innehav av narkotika. Passageraren rapporterad för innehav och eget bruk av narkotika. Båda männen var i 20-årsåldern.

02.17 Göteborg, stöld m.m.
När polispatrull skulle stoppa och kontrollera en motorcykel i centrala Göteborg stannade inte motorcykelföraren på stopptecken från polispatrullen. Ett förföljande inleddes mot Stenpiren. På motorcykeln åkte två personer. Motorcykeln misstänks vara stulen. Vid Otterhällagatan överger de motorcykeln och springer vidare. En av de misstänkta grips direkt. Den andra mannen spåras upp något senare. Båda misstänks för tillgrepp av motorcykeln. Föraren misstänks dessutom för drograttfylleri. Passageraren var också efterlyst för att avtjäna fängelsestraff.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen