Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 oktober 12.23, Sammanfattning vecka, Heby

Polisrutan för Heby v. 44

                                         POLISRUTAN Heby kommun

I några Rutor har jag skrivit vad som gäller för mönsterdjup på däck och om vilka perioder man får/ska använda vinterdäck. Det är lätt att tro att vinterdäcken klarar av alla väglag, men det absolut viktigaste är att anpassa hastigheten efter väglaget.
Speciellt så här års kan det vara mycket halt och det gäller att köra med förstånd.

Redovisning av några av de anmälda brotten som inträffat mellan den 17/10-29/10:


Heby: Inbrott i förråd på Tegelvallen. Stöld av diesel från Preems bensinstation. En snattare har ertappats på Coop. En ”mobilpratande” bilist har stoppats och det visade sig att han dessutom var rattfull. Inbrott i villa på Gaffelvägen. Det är okänt vad som stulits eftersom villaägaren är bortrest.

Tärnsjö: Två narkotikapåverkade körkortslösa bilförare har rapporterats. Furuvallen har haft besök av tjuvar vid två tillfällen under veckan. Flera rutor har krossats på skolan.

Östervåla: Stöld av vinterdäck på Bergsgatan. Stöld ur två garage i Skobo. Tjuven stal bl.a. motorsågar och verktyg. En körkortslös bilförare har rapporterats för grov olovlig körning.

Harbo: Inbrott i tre fritidshus i Holm. Det är oklart om tjuven stulit något.

Vittinge: Någon har dumpat massor med skräp i skogen i Skattmansö.

Morgongåva: En brand på Adlibris kunde ha slutat illa men dessbättre stoppades branden av personal innan den fick fäste.

Om du vill komma i kontakt med mig är min mejladress olle.rehn@polisen.se
OBS! Om det handlar om pågående brott ska du ringa 112.

Olle Rehn
kommunpolis

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen