Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 oktober 05.56, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet.

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

19.29 Vänersborg, försvunnen person
Polisen har under kvällen och natten sökt efter en försvunnen kvinna i området kring Väne- Ryr mellan Uddevalla och Trollhättan. Kvinnan som är 66 år har en demenssjukdom. Hon var när hon försvann klädd i en blå jacka och blå jeans, grått kortklippt hår och bar glasögon. Hon är vid 06-tiden ännu inte anträffad.

21.33 Borås, arbetsplatsolycka
Ambulans och polis kallades till ett företag i Fristad där en anställd skurit sig i ett ben. Mannen körd i ambulans till sjukhuset i Borås. Polispatrullen skrev anmälan om arbetsplatsolycka.

23.37 Göteborg, inbrott
På Påskrisgatan i Fiskebäck upptäcks ett villainbrott. Någon har tagit sig in via ett fönster och bland annat stulit smycken i villan. Polisen kommer att skicka tekniker till platsen för undersökning under dagen. Polispatrull som varit på plats har skrivit en anmälan om grov stöld.

23.46 Ulricehamn, inbrott
Väktare upptäcker ett inbrott på Ulricehamns energi på Karlsnäsvägen. Tjuvar har via stege tagit sig upp på taket och via ett hål ner i lokalen. Okänt vad som stulits. Inga tjuvar kvar på platsen.

04.32 Vänersborg, rattfylleri
På Lindvägen i Vargön stoppade polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 40-årsåldern misstänks för rattfylleri och grov olovlig körning. Han fick följa med för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen