Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 oktober 07.00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt Jönköpings län.

Polisens ledningscentral har hanterat 55 ärenden i Jönköpings län mellan kl 22 och 06. Natten har varit lugn, ingen har gripits. Åtta personer har omhändertagits för fylleri / rattfylleri / ringa narkotikabrott.

Noterbart:  Vid 04.30 meddelade polisens ledningscentral i region Syd att en bilist färdades norrut på E4 och hade kört in i Värnamo kommun. Föraren hade kört för fort och inte stannat på polisens uppmaning. Flera polispatruller larmades ut. Strax före kl 05 lämnade föraren bilen till fots, då hade han stannat vid Bredaryd. Kl 05.28 meddelade en hundpatrull att de hade hittat föraren i anslutning till samhället. Det är en man i 40-årsåldern. Han är misstänkt för drograttfylleri, dopingbrott, narkotikabrott, grov olovlig körning, brott mot knivlagen och hastighetsöverträdelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen