Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 oktober 10.09, Sammanfattning vecka, Heby

Polisrutan från Heby v.40

                         POLISRUTAN Heby kommun

Nu närmar sig vintern och det är hög tid att kontrollera vinterdäcken. Du måste ha vinterdäck (om det råder vinterväglag) på din personbil mellan 1/12 och 31/3. Det minsta mönsterdjupet ska vara 3 mm.
I samband med älgjakten är det lite oroligt i skogarna och det finns en stor risk att djur kommer ut på vägarna. Var därför lite extra försiktig i trafiken. Speciellt i gryning och skymning är det en stor risk att det kommer ut vilt på vägarna.

Redovisning av några av de anmälda brotten som inträffat mellan den 20/9-3/10:

Heby: En 14-årig pojke är misstänkt för ringa narkotikabrott. I samband med en trafikolycka på Littersbovägen blev föraren misstänkt för narkotikabrott. Flera personer har fått SMS meddelanden med grova sexuella anspelningar. Alla meddelanden kommer från samma telefonnummer. Inbrott i en villa på Skovelvägen. Inbrottsförsök i en villa på Gaffelvägen.

Tärnsjö: En narkotikapåverkad person fick föras till sjukhus i ambulans. Stöld av däck från Tärnsjö Vulk. En narkotikapåverkad man ertappades i samband med en trafikkontroll.

Östervåla: En man är misstänkt för ringa narkotikabrott. En person är misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning.

Harbo: En anmälan om försök till bedrägeri via nätet.

Vittinge: Stöld av verktyg från en firma på Lillbovägen.

Morgongåva: Stöld av verktyg från ett garage i Västerlövsta, godsvärdet är stort. Skadegörelse (glaskross) på Ekevägen. Två narkotikapåverkade bilförare har ertappats.

Om du vill komma i kontakt med mig är min mejladress olle.rehn@polisen.se
OBS! Om det handlar om pågående brott ska du ringa 112.

Olle Rehn
kommunpolis

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen