Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 oktober 12.11, Övrigt, Bromölla

Misstänkt frigiven i mordutredning, Bromölla.

Söndagen den 30 september anmäldes ett misstänkt mord på en kvinna i 25 års åldern som inträffat i Bromölla. I utredningen anhölls en man i 18-års åldern på sannolika skäl misstänkt för mord. Efter ett omfattande utredningsarbete har brottsmistankarna mot den misstänkte mannen försvagats. Detta har lett fram till att förundersökningsledaren kammaråklagare Malin Paulsson, Kristianstad idag 3 oktober klockan 11.25 fattade beslut att den misstänkte mannen skall friges.

Det återstår ett antal åtgärder i utredningen innan åklagaren kan fatta beslut om mordutredningens fortsatta handläggning. Brottsmisstankarna mot den misstänkte mannen är mycket låga och det finns inga häktningsskäl f n.

I utredningen finns ingen annan misstänkt.

Åklagaren har fattat beslutet efter de olika utredningsåtgärder som genomförts i förundersökningen.

Eventuella frågor besvaras av polisens presstalesman Robert Loeffel 010-56 22144.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen