Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 oktober 13.01, Misshandel, grov, Ludvika

Vi söker ett eventuellt vittne.

Ludvika.jpg

Vid 20-tiden på kvällen tisdagen den 25 september attackerades en man född 1981, av en eller flera personer i anslutning till Bergaskolans skolgård i Smedjebacken.

 Mannen ska bl.a. ha slagits med flera slag. Händelsen är rubricerad som grov misshandel, och en person, man född -86, är f.n. häktad misstänkt för brottet.

I syfte att stärka bevisningen mot mannen är polisen i Ludvika angelägen att komma i kontakt med den person som syns på bifogade bild ifrån en övervakningskamera på platsen. Personen är på väg in på skolgården och bilden är tagen kl. 20.02 den 25 september. Fyra minuter senare, 20:06 har kameran fångat hur den misshandlade mannen i rask takt går åt andra hållet.

Det kan alltså vara så att personen på bilden har mött den misshandlade mannen, eller sett händelsen eller den/de misstänkta personerna. Vi är därför angelägna om att komma i kontakt med personen på bilden.

Känner du igen dig, eller finns det andra personer som vet något om brottet?  Ring i så fall handläggaren direkt på tfn: 010 567 26 76, eller skicka ett mail till: marie.heijke@polisen.se

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen