Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 oktober 06.53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens verksamhet i sammanfattning från midnatt.

06.40 Polisen i regionen har sedan midnatt hittills hanterat ett 60-tal ärenden. Totalt har fem personer frihetsberövats, av dessa har en omhändertagits för fylleri i Norrköping och fyra tagits med för provtagning efter misstanke om drograttfylleri eller rattfylleri efter att de blåst positivt i polisens sållningsinstrument.

 

01.14 Polisen larmades med anledning av att en personbil kördes vingligt och okontrollerat på riksväg 26 i Mullsjö. Flera polispatruller beordrades ut. Fordonet fortsatte söderut och polispatruller från region väst kontaktas för att hjälpa till att få stopp på fordonet. Vid en rondell söder om Tidaholm körde fordonet av vägen och flera personer sågs springa från bilen. Samtliga personer stoppades och kontrollerades.

Föraren av fordonet, en man i 20-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri och togs med för provtagning och vidare utredningsåtgärder.

Föraren misstänks i nuläget för drograttfylleri, olovlig körning, vårdslöshet i trafik, ringa narkotikabrott samt framkallande av fara för annan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen