Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 oktober 12:01

30 oktober 09.00, Inbrott, försök, Malmö

Man gripen efter flera inbrottsförsök, Riseberga.

Ett inbrottsförsök i en bostad på Anders Sörenssons gata i Riseberga rapporteras till polisen kl 08.27. Uppringaren skall ha avbrutit händelsen och observerat hur gärningsmannen lämnar platsen i en personbil.

Klockan 08.35 rapporteras ytterligare ett inbrottsförsök. Denna gången skall gärningsmannen ha försökt krossa en ruta till en bostad på Syster Astrids gata drygt 300 meter från den förra adressen. Mannen lämnar platsen till fots då han blir påkommen. Hundpatrull åker till platsen.

Slutligen rapporteras ett tredje inbrottsförsök in kl 09.00 på Vimmerbyvägen, ytterligare 300 meter bort. Gärningsmannen har då försökt att bryta upp en altandörr till en bostad. Ett par minuter senare grips han av hundpatrull.

Uppdatering: Mannen är född -92.

Han är misstänkt för tre fall av försök till stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen