Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 31 oktober 07:45

30 oktober 18.40, Försvunnen person, Malmö

Malmö/Limhamn. 104-åriga Stefan är försvunnen.

Uppdatering 07.45: Mannen har dykt upp hos en anhörig och polisen har haft telefonkontakt med dem båda under natten. Således är sökinsatsen inte längre aktiv och kommer inom kort att avslutas.  

--------------------------------------------------------

POLISEN BEHÖVER ALLMÄNHETENS HJÄLP MED ATT HITTA EN FÖRSVUNNEN PERSON.

104-åriga Stefan lämnade hemmet på ett vårdboende med adress Rudbecksgatan i Limhamn vid 16-tiden idag.

Stefan tar sig fram med hjälp av rollator och beskrivs som ”väldigt pigg för sin ålder”.

Stefan är 163 cm lång, har grå-vitt hår och skägg. Det finns inga säkra uppgifter om Stefans klädsel.

Om Stefan observeras i nutid eller närtid, ring 112 och begär Polisens regionledningscentral Syd. Berätta att viktiga uppgifter ska lämnas om en försvunnen person i Malmö.

Har du annan information om Stefans försvinnande, ring Polisens växel på nummer 114 14. Begär Polisens regionledningscentral Syd och berätta att viktiga uppgifter ska lämnas om en försvunnen person i Malmö.

Uppdatering kl. 20.00: Stefan är klädd i en tunn grön-lila jacka och mörka joggingbyxor samt promenadskor.

Uppdatering kl. 21.45: Polisen betraktar nu försvinnandet som ett räddningsuppdrag, särskild lagstiftning tillämpas – lag om skydd mot olyckor (LSO), och regionvakthavande befäl är räddningsledare.

Helikopter från polisflyget har rekvirerats och kommer fortsättningsvis att delta i arbetet.

Ett flertal observationer och tips har inkommit från allmänheten. Dessa har ännu inte lett till att Stefan anträffats men det är till stor hjälp i sökarbetet och Polisen är mycket tacksam för engagemanget.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen