Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 oktober 21:10

30 oktober 22.10, Rån, Jönköping

Servicebutik i Norrahammar utsatt för rån.

20.10 samtal till polisen via SOS om att en servicebutik i Norrahammar precis nyligen blivit utsatt för ett rån av två gärningspersoner med tillhyggen. De båda gärningspersonerna sprang in i butiken och hotade den ensamma mannen som arbetade i butiken. De tilltvingade sig en okänd summa kontanter samt cigaretter och sprang från butiken. Den drabbade mannen i butiken är upprörd och chockad men inte fysiskt skadad och inte i akut behov av vård.

20.11 ett flertal polispatruller är involverade i ärendet.

20.19 en första polispatrull anländer till brottsplatsen.

20.40 en polispatrull arbetar med att hålla förhör med närboende om de har gjort iakttagelser.

21.02 polisen har gjort en mängd kontroller, spårat och sökt med hund, men ännu har arbetet inte gett något konkret resultat och det finns ännu ingen misstänkt. Polisen kommer att genomföra en kriminalteknisk undersökning av brottsplatsen.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen