Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 oktober 05.15, Sammanfattning natt, Östergötlands län

.

Polisen i Region Öst har under natten hanterat 112 ärenden.  Ingen person greps och en person omhändertogs. Inga grövre brott eller omfattande ordningstörningar har kommit till polisens kännedom. Natten har varit lugn för polisen.

Noterbart:

PO Östergötland

Vid kl 00:59 inkommer larm om en antänd bil i Lambohov, Linköping. En person bil brann vid en parkering intill fotbollsplanerna.  Anmälan skadegörelse genom brand upprättad.

Vid kl 03:00 ska en patrull kontrollera en personbil i Norrköping,  En person avviker från platsen med spårar inom kort upp av hundförare. Mannen slår vid anträffandet sönder fönsterrutor på ett arbetsmarknadskontor.  Polismannen som konfronterat personen tvingas använda pepparspray då gärningsmannen visar vilja till att gå till angrepp. Mannen i 40 års-åldern omhändertas och misstänks för skadegörelse samt ringa narkotika brott genom eget bruk.

Inget särskild att notera för PO Södermanland och Jönköping.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen