Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 oktober 05.42, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon, Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i em/kväll tjänstgör Stefan Gustafsson och Peter Adlersson

Angående händelsen på Skolspåret under kvällen den 30 okt finns det för närvarande inga nya uppgifter i ärendet Händelsen kommer att uppdateras så snart det framkommer fler uppgifer. Avspärrningarna hävdes strax före kl 02.00. Polisen kommer att under dagen fortsätta med dörrknackningar i området.

 

Kl 01:12 Göteborg, trafikolycka mm

Polisen larmas till Gårdsternstunneln där det varit en trafikolycka. En av förarna misstänks för drograttfylleri, det är en man i 40 års åldern. I övrigt finns det inga uppgifter om någon personskada eller hur olyckan påverkade trafiken i området.

 

Kl 03:31 Göteborg, drograttfylleri

På Magnetgatan i Kvillebäcken stoppas en bilförare för kontroll. Föraren i 20 års åldern misstänks för drograttfylleri och medtas för fortsatt provtagning och utredning.

 

Kl 03:34 Göteborg, inbrottsförsök

Polisen larmas till F O Petersonsgata i Högsbo där det ska smyga omkring två personer invid ett företag. En av de båda, en kvinna, står vi en bil och mannen i hennes sällskap är på en inhägnat område. Polisen griper de båda för försök till inbrott. Lite oklart om de kommit över någonting. Sakägaren får återkomma under dagen med mera specifika uppgifter om skador mm.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen