Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 31 oktober 09:00

31 oktober 06.15, Trafikolycka, Gislaved

Trafikolycka i Smålandsstenar.

07.26 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka inträffat på Värnamovägen, länsväg 153 i Smålandsstenar. Enligt uppgifter till SOS ska två bilar ha krockat och tre personer ska vara drabbade.

07.40 trafiken stängs av i båda riktningar under räddningsarbetet.

07.49 bärgare beställs till båda bilarna.

07.54 tre drabbade personer förs till sjukhus med ambulans.

08.00 polisen är framme på platsen. Trafiken dirigeras växelvis i vardera körriktningen förbi olycksplatsen.

08.55 Polisen har lämnat platsen och olyckan bör inte längre orsaka några trafikhinder. Samtliga tre inblandade har förtst till sjukhus med ambulans. Preliminärt verkar de inte vara allvarligt skadade. Den ena bilen kördes av en man i 65-årsåldern. Den andra bilen av en kvinna i 20-årsåldern, i den bilen fanns ytterligare en kvinna i samma ålder. Polisen har åkt mot sjukhuset för att prata med de inblandade för att få en bättre bild av vad som har hänt.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen