Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 oktober 07.02, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

22:26 Trafikbrott, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på E14 i höjd med Hållsta. Patrullen utfärdar en ordningsbot till föraren/ägaren för obetald fordonsskatt.

23:28 Trafikolycka, Östersund
En singelolycka har inträffat på E14 i närheten av rondellen i Lillänge. Inga personskador, men vägen spärrades av i båda riktningarna. Vid 01:10-tiden meddelade patrullen att båda körfälten var öppna igen.

00:45 Stöld/inbrott, Stugun
Polis beordras till Stugun där det varit inbrott på en bensinstation. Gärningspersonerna blev avbrutna och lämnade platsen. Vid 01:20-tiden grips en man och två timmar senare grips ytterligare en man efter att hundpatrull spårat. Båda männen greps i byn. Männen, som är i 20-årsåldern, misstänks för stöld genom inbrott och kommer att höras under dagen. Bensinstationen är avspärrad för en teknisk undersökning.

02:03 Brand, Berg
Larm inkommer om brand i byggnad i Oviken. Det brinner i en verkstad och branden ska även ha spridit sig till en ladugård, vilket gjorde att kor evakuerades. Under några timmar spärrades en väg i närheten av. Patrullen upprättar en anmälan om brand, utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen