Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 31 oktober 22:02

31 oktober 19.43, Trafikbrott, Ljusdal

En personbil som misstänks ha framförts av en minderårig kör in i ett träd.

Polis letar efter en personbil i Ljusdal som man vill stoppa och kontrollera. Efter ett visst sökarbete för man syn på fordonet ifråga och försöker stanna det på Bjuråkersvägen, men istället för att stanna försöker föraren köra från polisen. Fordonet kommer dock inte särskilt långt utan krockar med ett träd.
Flera personer springer upp i skogen men flera av dessa gav sig till känna igen nästan omedelbart.
RLC har ännu inte personuppgifter på alla inblandade, och det är i nuläget oklart om alla återfunnits - sök med hund pågår i området för olyckan - men de som kontrollerats hittills är i 15-årsåldern. Även föraren misstänks ha varit en person i samma ålder.
I nuläget finns inga uppgifter om att någon har skadats vid olyckan, men ambulans har begärts till platsen.

Uppdatering kl 22:00

Samtliga inblandade personer har återfunnits och kontrollerats. Totalt färdades sju ungdomar i bilen. Några blev avförda med ambulans, andra hämtades av vårdnadshavare. Ingen ska vara allvarligt skadad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen