Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 oktober 07.26, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser i Västerbottens län.

22:43 Trafikolycka vilt, Skellefteå
En lastbil har kört på ett rådjur på E4 i höjd med Solbacken. Inga personskador, men rådjuret avled vid kollisionen. Eftersöksjägare skickades till platsen för att ta reda på rådjuret.

00:39 Vapenlagen, Norsjö
Polispatrull kontrollerar en stillastående bil i vilken det sitter fyra personer. I bilen hittas vapen och en anmälan om brott mot vapenlagen samt knivlagen upprättas därför och vapnen tas i beslag.

03:39 Brand, Skellefteå
En mindre lastbil övertänd på Rösberget. På platsen finns även en husvagn som brandskadas. Även två andra fordon står parkerade i närheten, men ägarna kontaktas och kan flytta dem. Ärendet överlämnas till lokalpolisområdet för fortsatt hantering.

05:10 Trafikolycka vilt, Åsele
En lastbil har kört på en älg på RV 90 strax norr om Hälla. Inga personskador, men älgen avled vid kollisionen. Eftersöksjägare skickades till platsen för att ta reda på älgen.

06:27 Trafikolycka vilt, Skellefteå
En mindre lastbil har kört på en älg på LV 795 i höjd med Janstorp. Inga uppgifter om personskador, och älgen sprang från platsen. Eftersöksjägare har kallas till platsen för att ta leta efter älgen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen