Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 oktober 08.30, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av händelser under natten i Västernorrlands län.

22:50 Rattfylleri, Sollefteå
En man i 20-årsåldern stoppas av polispatrull i centrala Sollefteå. Mannen misstänks för drograttfylleri och får följa med patrullen för provtagning.

23:28 Brand, Sundsvall
Larm om personbil som brinner på en parkering i Sidsjö. Polisen kommer att undersöka bilen under dagen då den svalnat lite.

06:41 Trafikolycka vilt, Ånge
En bil har kört på ett rådjur på E14 i höjd med Västanå. Inga uppgifter om personskador, men rådjuret avled vid kollisionen. Eftersöksjägare skickades till platsen för att ta reda på rådjuret.

06:53 Trafikolycka vilt, Sollefteå
En bil har kört på ett rådjur på E14 i höjd med Västanå. Föraren klagar på nacksmärtor. Älgen lever, men ligger kvar på vägen. Eftersöksjägare skickades till platsen för att avliva älgen.

06:58 Trafikolycka vilt, Sundsvall
En bil har kört på ett rådjur i Matfors. Inga uppgifter om personskador. Rådjuret lämnar platsen och eftersöksjägare skickades till platsen för att leta efter det.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen