Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 oktober 09:31

04 oktober 08.49, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av händelser under natten i Jämtlands län.

22:36 Rattfylleri, Östersund
Polispatrull stoppar en bil med tre personer i. Alla tre misstänks för narkotikabrott eget bruk och föraren misstänks för drograttfylleri samt även brott mot knivlagen.

06:33 Stöld/inbrott, Berg
Anmälan om inbrott i industrilokal i Rätan. En hel del verktyg saknas. Inbrottet ska ha ägt rum någon gång mellan klockan 20.00 i går och 05.00 under morgonen. Brottsplatsundersökning kommer att utföras under dagen.

06:33 Trafikolycka, Krokom
Singelolycka på E14 i höjd med Kingsta. Personbil som kört i diket. Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till platsen. Föraren, som färdades ensam i bilen, kunde inte ta sig ut själv på grund av att dörrarna inte gick att öppna. Föraren har förts med ambulans till sjukhuset i Östersund. Inga uppgifter kring eventuella personskador. Det var halt på vägbanan vid olycksplatsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen