Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 oktober 17.47, Våld/hot mot tjänsteman, Nyköping

Bråk på parkeringsplatsen vid Skavsta flygplats.

16.03 Polisen fick larm från Skavsta flygplats utanför Nyköping. Enligt larmet skulle en bilförare ha försökt köra på en väktare och sedan smitit från platsen. Polisen larmade ut flera patruller och meddelade registreringsnumret på bilen.

16.31 En polispatrull stoppade bilföraren på E4 norrgående, strax före trafikplats Tystberga. Bilen kördes av en man i 55-årsåldern.

Det visade sig att mannen och väktaren hade blivit osams vid parkeringen utanför entrén. Bilföraren ska inte med berått mod ha försökt köra på väktaren, men en anmälan är upprättad om försök till våld mot tjänsteman. Ärendet kommer att utredas vidare. Brottsrubriceringen kan komma att ändras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen