Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 oktober 05.14, Sammanfattning natt, Södermanlands län

.

Regionslednings centralen i region Öst har under tiden 22:00-05:00 hanterat 115 ärenden i region Öst.  Ingen person är gripen och 9 personer har omhändertagits.  Natten får betraktas som lugn.

Noterbart

Södermanland

Vid ca 02:30 inkom uppgifter om inbrott i en restaurang i Flen. Vittnen är glaskross och en ensam gärningsman ses lämna platsen.  Intill fastigheten anträffas ett kassaskrin som troligen kommer från  berörd restaurang.  Patrull kunde säkra en del tekniska spår på platsen. Anmälan Stöld genom inbrott.

Vid ca kl 04.00 inkommer från Flen larm om inbrott i bostad via målsägandes hemlarm. Okänd gärningsman har genom att bryta upp entredörr kommit över gods som fanns i hallen.  Gärningsmannen lämnade i en på platsen tillgripen bil.

Kl 04:40 inkommer uppgift om bilbrand i Lagersberg, Eskilstuna.  Uppgifter från vittne gör gällande att två yngre personer lämna platsen i anslutning till brottet.  Skadegörelse genom brand.

Östergötland

Vid ca kl 22.00 inkommer uppgifter  om inbrott i Villa i Lindö, Norrköping. En granne hör glaskross från en villa. Oklart om något tillgripits. Spår säkrades på platsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen