Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 oktober 12:13

05 oktober 09.39, Stöld, Kil

Polis grep två män vid Frykenbadens camping, misstänkta för stöld.

En uppmärksam anmälare fattade misstankar mot några män vid Frykenbadens camping varför polisen kontaktades. Anmälarens bedömning var att männen troligen hade stöldgods i sin bil.

En polispatrull beordrades till platsen och träffade på männen vid 11-tiden. Deras bedömning var att gods som fanns i männens bil är stöldgod vilket gjorde att männen greps och bil med innehåll beslagtogs.

I samband med att polispatrullen anlände sprang en man från platsen och eftersöks av hundpatrull.

UPPDATERING KL 11:40. I spaningsarbetet efter den flyende mannen genomförs bl.a. fordonskontroller. I samband med en sådan kontroll stoppades en man i 50-årsåldern.  Han blåste positivt i polisens sållningsinstrumen och är nu misstänkt för rattfylleri och medtogs för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen