Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 oktober 19.55, Trafikbrott, Sundsvall

Essvik/Kvissleby, man misstänkt för grov olovlig körning.

En man i 30-årsåldern misstänks för grov olovlig körning efter iakttaganden från en privatperson involverad i en så kallad byavaktsverksamhet.

Den misstänkte mannen sågs köra en avställd bil. Polispatrull har varit på platsen och hållit förhör och därefter upprättat en anmälan om grov olovlig körning. Patrullen har även avlägsnat bilbatteriet med stöd i PL24* för att förhindra att bilen fortsätter att brukas.

 

* Polislagen 24 a §
Kan det av särskilda skäl anses finnas risk för att brott enligt 4 eller 4 a § lagen (1951:649) om straff för vissa trafikbrott kommer att begås, får en polisman, i syfte att förhindra brottet, tillfälligt omhänderta fordonsnycklar eller annat som behövs för färden eller, om så krävs, fordonet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen