Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 oktober 11:59

05 oktober 20.41, Brand, Karlskrona

Jämjö. Brand i företagsbyggnad.

Polis kallas till ett företag på Västra Stationsvägen i Jämjö med anledning av en brand. Omfattningen på branden är okänd i nuläget.

20.55 Det är en utvecklad brand. Polisens initiala uppgifter på platsen är att spärra av så att räddningstjänsten kan arbeta ostört.

21.25 När branden är under kontroll så kommer brandplatsen att spärras av för en brandteknisk undersökning. En eventuell brottsrubricering är uppskjuten i avvaktan på denna undersökning. Det finns inga uppgifter på att någon person är skadad i branden.

07.40 Platsen är ännu inte avspärrad av polis. Rubriceringen är för närvarande mordband men kan komma att ändras efter den tekniska undersökningen.

11.36 Platsen är nu avspärrad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen