Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 oktober 08:16

05 oktober 22.21, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

22:42  Narkotika brott och brott mot vapenlagen, centrala Umeå

Patrull kallades till Vasaplan gällande att den man satt och sköt i backen med en softairgun. En man i 20 års åldern blev misstänkt för narkotika brott eget bruk och pistolen togs i beslag. Mannen fick följa med patrullen till polissationen för provtaging.

23:18 Trafikolycka Univeristetsområdet Umeå

Polis, räddningstjänst och ambulans kallades till en trafikolycka mellan fordon på univeristetsområdet i Umeå. Ingen av förarna från de oliak bilarna behövde åka med i ambulans. Patrullen skrev ut böter samt rapport trafikolycka till den förare som var vållande till oluckan.

03:00 Lugnt i länet

03:12 Hemfridsbrott Böleäng Umeå.

Patrull skickades till en adress på Böleäng då en man försökt ta sig in i anmälarens hus. Anmälaren följde sedan efter gärningmannen tills patrullen kom till platsen. Mannen är misstänkt för hemfridsbritt alternativt olaga intrång. Mannen är inlagd för tillnyktring och kommer att förhöras under morgondagen.

Uppdatering 08:15 av Peder Jonsson

05:34 Älgolycka på väg 747 mellan Grimsmark och Ytterbyn. Inga personskador. Mindre lastbilsregistrerat fordon. Älgen lämnade olycksplatsen, eftersöksjägare utkallad.

En lugn morgon i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen