Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 oktober 08:59

06 oktober 00.00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

22.57 Trafikolycka-vilt, Bengtsfors
I Tisselskog, Dals-Långed, har en personbil krockat med en älg. Inga personskador. Älgen har gått från platsen och jägare underrättas.

01.16 Misshandel, Uddevalla
Polis larmas till Södertullsgatan med anledning av en skadad man. Mannen misstänks ha blivit knivskuren och förs till sjukhus med ambulans, skadeläge oklart. Omständigheterna är för närvarande oklara.

03.24 Stöld, Tidaholm

Det har varit inbrott i en spelbutik på Torggatan. Tre personer har setts lämna platsen till fots. Det saknas kontanter och tobak. Polis har sökt i området, i nuläget är ingen gripen.

05.03 Brand, Grästorp
Brand i tre husvagnar uppställda på Järnvägsgatan. De uppges ha vara helt utbrända. Inga kända personskador. En anmälan om allmänfarlig vårdslöhet är upprättad.

05.09 Rattfylleri, Borås
Föraren till bil som stoppats för kontroll på riksväg 41 misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtaging.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen