Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 oktober 08.08, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av kvällens och nattens händelser.

22:36 Misshandel Sundsvall. Man som är anhållen i sin utevaro uppehåller sig på ett boende utanför Sundsvall. Flera patruller beordras till platsen. Vid 23-tiden grips mannen av polis i närheten av boendet. Han är anhållen i sin utevaro misstänkt för bland annat olaga hot och misshandel mot en kvinna som han har/har haft en relation till. Mannen är även misstänkt för att under kvällen ha gjort sig skyldig till ytterligare brott, bland annat misshandel.

23:16 Misshandel Kramfors. Kvinna som ska ha misshandlat man som hon har en relation till. Polis har varit på plats och hållit förhör med de inblandade. Anmälan misshandel upprättad. Ingen som behövt uppsöka sjukhus. Senare under natten har polis åter besökt adressen då det ska ha uttalats hot, ingen uppgift om vem som ska ha hotat vem. En anmälan om olaga hot har upprättats.

23:42 Misshandel Timrå. Bråk utanför gymnasieskola i Timrå. Ska vara en stor folksamling och upprörd stämning på platsen. Patruller beordras till platsen. Polis har identifierat vittnen och målsägare på platsen. Anmälan misshandel och olaga hot.

00:12 Brand Sollefteå. Brand på ett boende utanför Sollefteå. Polis har varit på platsen. Brand i ett postfack, anmälan om skadegörelse genom brand.

01:30 Misshandel Sollefteå. Man som enligt initiala uppgifter ska ha angripit en bil med en kvinna i med ett tillhygge. Därefter har mannen lämnat platsen. Ingen uppgift ifall kvinnan behövt uppsöka sjukvård. Vid femtiden på morgonen grips mannen på en annan adress. Nu på morgonen har jouråklagare beslutat anhålla mannen misstänkt för försök till grov misshandel, olaga hot och skadegörelse.

02:47 Rån Sundsvall. Okänd gärningsman som försökt ta väskan av en ung kvinna i centrala Sundsvall. Polis beordras till platsen. Gärningsmannen har inte fått med sig väskan och kvinnan är oskadd. Polis har sökt efter misstänkt gärningsman utifrån det signalement som kvinnan lämnat, ingen misstänkt påträffad. En anmälan om försökt till rån upprättas.

03:46 Misshandel Sundsvall. En ung man som ska ha misshandlat en annan ung man i Stenstaden. Polis har hållit förhör med inblandade parter och vittnen. Anmälan misshandel och olaga hot. Oklart om någon behövt uppsöka sjukvård.

05:10 Stöld/inbrott Örnsköldsvik. Inbrott i företagslokaler i Svartby. Inbrott via entrédörren. Ingen uppgift om vad som stulits. Anmälan stöld genom inbrott.

05:27 Trafikolycka Sundsvall. Singelolycka med motorcykel i Bosvedjan. MC-föraren påträffas av ett privatperson och ambulans kallas till platsen, frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården. Motorcykeln bärgas från platsen. Föraren har inte kunnat höras på grund av berusning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen