Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 oktober 15.35, Vållande till kroppsskada, Växjö

Myresjöhus Arena. Brott i samband med pågående fotbollsmatch.

Fotbollsmatch i Superettan pågår på Myresjöhus Arena mellan Östers IF och Landskrona BoIS när en så kallad banger kastas in på planen. Pjäsen, som kastas från bortasektionen, landar intill hemmalagets målvakt och briserar.

Arrangören beslutar att avbryta matchen och att bortasektionen ska utrymmas. Det är i nuläget inte känt om matchen kommer återupptas.

Arrangören är huvudansvarig för beslut och utrymning, Polisen bistår. Polis är från början på plats med särskilt avdelad resurs och förstärkning är på väg dit.

Just nu går det lugnt till, inga oroligheter pågår.

Polisen upprättar anmälan om vållande till kroppsskada samt brott mot ordningslag. Det är just nu inte känt om hemmalagets målvakt skadades. Ingen är i nuläget frihetsberövad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen