Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 oktober 08:08

06 oktober 22.25, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Nattens händelser i länet.

23:50 - Grov olovlig körning, Örnsköldsvik
En man i 20-årsåldern är misstänkt för grov olovlig körning efter att ha stoppats av en polispatrull i en by i Örnsköldsviks kommun. Mannen uppvisade även ett körkort som misstänks vara falskt för patrullen så han misstänks därför även för brukande av falsk urkund.

23:55 - Misshandel, Sundsvall
En man i 60-årsåldern är misstänkt för misshandel efter att ha slagit en man i 25-årsålden på en krog i Sundsvall. Enligt uppgifter ska den misstänkt först ha strykit en tjej i håret och när målsägaren sa till mannen så fick han ett slag i ansiktet. En polispatrull har varit på platsen och tagit upp en anmälan och hållit förhör.

00:03 - Grovt rattfylleri, Sundsvall
En man i 50-årsåldern är misstänkt för grovt rattfylleri efter att ha blåst positivt när han kontrollerades av en polispatrull i Kvissleby. Mannens körkort är nu omhändertaget.

00:26 - Skadegörelse
Ett vittne ser hur två män krossar ett fönster på stadshuset i Sundsvall. Gärningsmännen hinner dock lämna innan en polispatrull är framme. En anmälan skrivs angående skadgörelse.

02:57 - Trafikolycka, Sundsvall
En person har blivit påkörd av en bil på Bergsgatan i Nackasta och fick föras till sjukhus med ambulans. En anmälan skrivs gällande trafikolycka utan misstanke om brott.  Frågor gällande skadeläget hänvisas till sjukvården.

Uppdatering av Peder Jonsson

03:20 Misshandel Sundsvall. Man som ska ha slagit till en kvinna och en man i Stenstaden. Polis beordras till platsen. Den misstänkte omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer.

07:46 Rådjursolycka vid Banafjäl, Örnsköldsvik. Inga personskador. Rådjuret avlidet, eftersöksjägare utkallad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen