Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 oktober 10:21

07 oktober 01.02, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Natten i Västerbottens län

Natten har börjat lugnt i Västerbotten och det finns inget i nuläget att rapportera.

Uppdatering av Peder Jonsson

02:06 Misshandel Skellefteå. Ung man som ska ha misshandlats av annan ung man på restaurang. Den misshandlade är förd till sjukhus. Misstänkt gärningsman är gripen misstänkt för misshandel. Efter förhör kommer jouråklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

03:02 Stöld/inbrott Umeå. Inbrott på skola på Grisbacka. Inbrott via ett fönster. Polis beordras till platsen. Det är i nuläget oklart vad som stulits. Patrullen har genomfört en brottsplatsundersökning. Anmälan stöld genom inbrott.

03:46 Trafikolycka smitning Umeå. Bil som kört in i stolpe vid Universitetsrondellen. Ingen person kvar på platsen. Oklart när olyckan inträffat. Bilen är bärgad från platsen.

Lugn start på dagen i länet.

Uppdatering 10:19

Ang. misshandeln klockan 02:06 i Skellefteå. Det ska vara två män som misshandlats av gärningsmannen, oklart om båda behövt uppsöka sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen