Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 oktober 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Nedan följer ett urval av natten händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

22.57 Försök till stöld, Laholm
Polis larmas till en bostad på Måsvägen med anledning av en pågående stöld. Någon har försökt att bryta upp en dörr. Det finns ingen gärningsman kvar på platsen. Polis söker i området med bland annant hund. Ingen gripen.

00.53 Rattfylleri, Kungsbacka
Föraren till en presobil som stoppats för kontroll på Borgmästaregatan visar tecken på att vara påverkad av narkotika. Även en passagerare misstänks vara narkotikapåverkad. De båda får följa med för provtagning.

00.54 Rattfylleri, Halmstad
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på Syskonhamnsgatan blåser positivt och får följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

02.35 Bråk, Halmstad
Polis larmas till Kristian IV:s väg med anledning av två personer slåss på platsen. Skador oklart. En person omhändertas enligt lob, lagen om omhändertagande av berusade personer. Det är för närvarande oklart vad som inträffat.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen