Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 oktober 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

22.02 Brand, Trollhättan
Larm om att tre bilar brinner på Slåttervägen. Polis och räddningstjänst kallas till platsen. Anmälan om skadegörelse genom brand.

22.35 Rattfylleri, Uddevalla
I Herrestad har en bil kört av vägen. Föraren som är kvar på platsen visar tecken på att vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning.

22.37 Rattfylleri, Orust
En avställd bil med körförbud stoppas av polis på Färjevägen. Föraren som misstänks för drograttfylleri får följa med för provtagning.

00.36 Stöld, Vänersborg
Det har varit inbrott i en affär på Skyttegatan. Rutor är krossade och en bil ska ha lämnat platsen. Det är för närvarande oklart vad som har stulits. Ingen gripen.

00.43 Misshandel, Alingsås
Larm om en misshandel vid en restaurang på Bryggaregatan. Två anmälningar om misshandel upprättas. En person har förts till sjukhus, skador oklart. Ingen gripen.

02.02 Brand, Tanum
Det ryker från en garage på Affärsvägen och polis och räddningstjänst åker till platsen. Enligt räddningstjänsten är det en mindre brand som glöder och polisen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

03.57 Bråk, Strömstad
Enligt larmet är det slagsmål på Torget och en person ska vara skadad. Oklart vad som hänt. Inga uppgifter om att någon förts till sjukhus. Tre anmälningar om misshandel.

04.32 Försök till mord, Göteborg
En skadad man hittas vid Drottningtorget. Se separat händelsenotis.

05.47 Grov misshandel, Göteborg
Vid spårvagnshållplatsen Kortedala torg har en man blivit misshandlad av flera personer.  Mannen förs till sjukhus med ambulans, skador oklart. Det är förnärvarnde oklart vad som har hänt. Ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen